Xerte: Crea objectes d’aprenentatge i publica’ls al teu Moodle

Des de fa un grapat d’anys s’està treballant en la cerca de mètodes i instruments que facin fàcil la tasca de crear materials educatius digitals i que, un cop elaborats, sigui possible distribuir-los còmodament, sigui quina sigui la plataforma on finalment els necessitem integrar.

Com es fàcil d’imaginar, no es tracta d’una feina trivial: un bon material docent pot contenir un grup de textos, fotos, videos o simulacions, presentats en una seqüència concreta i a més pot requerir una interacció de l’alumne que l’ha d’estudiar. Com es pot fer tot això amb facilitat?

De moment no hi ha miracles, però si van apareixent eines que són un bon complement per la nostra feina de creadors de material escolar, com l’eXeLearning o el programa que us presentem avui: el Xerte.

En aquest petit tutorial fem un repàs de com crear una minilliçò de dues fitxes i com empaquetar-la. Un cop fet el paquet el penjarem en un curs del nostre gestor preferit, el Moodle, i veurem com el poden utilitzar els nostres alumnes.

Deixa un comentari